• Home
 • Programma
 • Rommelmarkt
 • Praktisch
 • Foto's
 • Seniorenfeest
 • Contact
 • Praktisch

  Openingsuren

  Doorlopend kermis en terrassen met drank– en eetstanden, in het park


  Tentoonstellingen ‘ Doorheen 50 jaar Kesselse Feesten’ ( vzw Kesselse Feesten) en ’t Vensterke in Oud –Gemeentehuis
  En gratis kinderschminken


  Voor de uren van de attracties en optreden verwijzen we naar PROGRAMMA

   

   

   

  Mobiliteit en parkeren

  Je kan het park Heuvelhof langs 3 ingangen binnengaan: Diestsestenweg 381 ( ingang naast politiekantoor), ingang Borstelstraat en ingang Rustoordlaan.

  Kom je met de fiets?

  Er zullen 2 gratis fietsenparkings voorzien worden in het park, één aan de ingang aan de Diestsesteenweg en één aan de ingang Borstelstraat.

  Kom je met het openbaar vervoer?

  Er is een bushalte vlak aan de ingang van het park op de Diestsesteenweg. Vanuit station Leuven rijdt de Bus 370 vanaf perron 8 of Bus 371 vanop perron 9, op 6 minuten naar deze halte.

  Kom je met de wagen?

  Je kan onder meer parkeren aan het zwembad (Stadionlaan 4 te Kessel-Lo), op de parking tegenover het park (let wel op want dit is blauwe zone) en aan de begraafplaats in de Kortrijksestraat. Op zondag en maandag kan men ook parkeren op de parking van Delhaize, Diestsesteenweg 545 te Kessel-Lo.
  Er zijn 4 parkeerplaatsen voorzien voor personen met en handicap ( kaart verplicht): 2 op het plein in de Borstelstraat en 2 aan de ingang via Diestsesteenweg.

  U kan de verkeersmaatregelen lezen op de website van Politie Leuven: http://www.lokalepolitie.be/

   

  EHBO Post

  Tijdens de uren van de kermis en terrassen zijn de hulpverleners van het Rode Kruis actief U kan hun hulppost vinden aan het Oud-Gemmentehuis.

  Toiletten

  Er zijn 2 plaatsen in het park waar u terecht kan: ter hoogte van de achterkant van het politekantoor (ingang Diestsesteenweg) en naast het Oud Gemeentehuis.

  Ingang park, feesttent en tentoonstelingen zijn gratis

  Rommelmarkt

   

  Indien u zich heeft ingeschreven voor de rommelmarkt van de Kesselse Feesten op Pinkstermaandag 21 mei 2018 en nog geen e-mail hebt ontvangen in verband met de betaling, bekijk dan even je ongewenste e-mails.


  Hieronder vindt u enkele praktische richtlijnen: